Sănătate și vitalitate Băile 1 Mai

Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA 3* Băile 1 Mai

Tarif: N/A

Perioada: la solicitare

Servicii incluse:

  1. Cazare 6, 8 sau 10 nopți
  2. Pensiune completă (mic dejun bufet suedez şi fişă cont 70 RON/pers/zi)
  3. Acces gratuit la bazinele cu apă termală (exterior – interior) şi piscina semiolimpică, jacuzzi, sala fitness, o saună umedă (turcească), o saună uscată (finlandeză)
  4. Aqua Gym zilnic
  5. Tratament: 1 consultaţie medicală, 3 proceduri/pers/zi – pentru pachetul de 6 nopți (5 zile de tratament), pentru pachetul de 8 nopți (7 zile de tratament), pentru pachetul de 10 nopți (9 zile de tratament)

Tratament:

Baza de tratament din cadrul Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA este un centru modern de profilaxie și tratament curativ dotat cu aparatură de ultimă generație ce oferă proceduri complexe de înaltă calitate pentru diverse afecțiuni. Apa termală are o serie de proprietăți fizico-chimice deosebite fiind bogată în sulf, săruri, calciu, magneziu și ioni de fier. Curele propuse în cadrul bazei de tratament se adresează afecțiunilor reumatice degenerative, inflamatorii și abarticulare, afecțiunilor posttraumatice și afecțiunilor sistemului nervos central și periferic. Tratamentele și procedurile sunt inițiate de speciliști bine pregătiți, iar atmosfera centrului este una benefică relaxării corporale și mentale. Baza de tratament funcționează tot timpul anului.

Observaţii:

  • Intrarea obligatorie duminică.
  • Procedurile de tratament sunt conform recomandării medicului balneolog și nu se preschimbă fară acordul medicului
  • NU este necesar biletul de trimitere de la medic.