Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.ilis.md

Ultima modificare: Vineri, 08 Februarie 2019

 

Generale
Site-ul www.ilis.md este un site comercial, proprietate a SC ILISTUR SRL cu sediul în Republica Moldova, orașul Chișinău, strada Maria Cebotari 37, of.110.

 

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea SC ILISTUR SRL sau a partenerilor săi (care vor fi menționați). Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii de pe site-ul www.ilis.md  implică acceptarea Termenilor și a Condițiilor detaliate mai jos.

 

Pagina web www.ilis.md are drept scop, consilierea Dumneavoastră  în obținerea informațiilor de călătorie și permite efectuarea de rezervări de oferte turistice.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții. Daca nu sinteți de acord cu prevederile acestor condiții contractuale  nu utilizați în nici un caz serviciile acestei pagini web. Acceptarea Termenilor și Conditiilor presupune că Dumneavoastră Vă asumați respectarea  prevederilor  stipulate.

 

Informațiile publicate pe Site
Informațiile de pe www.ilis.md  sunt publicate  în limba româna. Noi nu garantăm că informația de pe pagina noastra web (incluzând tarifele, descrierile sau datele) nu au erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile de îndata ce ne sunt aduse la cunostință la urmatoarele date de contact: info@ilis.md, tel. + 373 22 815 825; +373 69557455.

 

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuată pe Site sau telefonic va fi considerată drept intenția Dumneavoastră de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la www.ilis.md.  Dacă cererea Dumneavoastră va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la noi.

 

Efectuarea rezervărilor, eliberarea voucherelor pentru hoteluri, a asigurărilor de călătorie, excursiilor, emiterea efectivă a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulări de bilete de avion sau vouchere, precum și asigurarea de orice suport telefonic, alte acțiuni ce necesită intervenția personalului agenției, se va efectua în timpul programului de lucru al SC ”ILISTUR” SRL.

 

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt în funcție de disponibilitatea furnizorilor de servicii turistice. Termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de companiile aeriene, orele de intrare/ieșire din hotel, condițiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui Site.

Politica de confidentialitate

SC ILISTUR SRL  în calitate de autor/proprietar/administrator/utilizator al paginii web www.ilis.md respectă confidențialitatea informației prezentate de catre fiecare utilizator al acestei pagini web, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care și este aplicată Politica noastră de confidențialitate.

Ne propunem să oferim utilizatorilor site-ului, o experiență on-line sigură și care să nu afecteze în nici un fel viața personală. În acest sens, SC ILISTUR SRL depune tot efortul pentru a se asigura, că informațiile furnizate de utilizatori să fie folosite numai în scopurile cunoscute de aceștia și numai în strictă conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133 din  08.07.2011 din Republica Moldova.

Noțiunile ”date cu caracter personal”, ”prelucrarea datelor cu caracter personal”, ”operator”, ”terț” au înțelesul definit în articolul 3 al Legii nr. 133/2011.

 

În conformitate cu prevederile legii citate mai sus, ILISTUR are obligația de a administra în conditii de siguranță și confidențialitate  datele cu caracter personal ale fiecarei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de operațiuni on-line (rezervări, achizitionare de bilete și pachete turistice, completare de formulare etc.).

 

SC ILISTUR SRL poate colecta de la Dumneavoastră datele cu caracter personal, dar numai cu acordul Dumneavoastră și doar dacă le furnizați voluntar. Dacă nu doriți ca datele Dumneavoastră să fie colectate Vă rugăm să nu le furnizați.
Dacă, dupa ce ați oferit datele Dumneavoastră cu caracter personal, doriți ca acestea să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: info@ilis.md

 

Scopul colectării/utilizării datelor cu caracter personal

Orice informație furnizată de Dumneavoastră sau din numele Dumneavoastră ca urmare a utilizarii serviciilor on-line de pe aceasta pagină web se prezumă a fi oferită doar cu consimțământul expres al Dumneavoastră  și urmează să fie folosită de SC ILISTUR SRL numai cu scopul:

  • de a ne asigura că pagina noastra web este relevantă pentru necesitățile Dumneavoastră;
  • de a confirma serviciile pe care le-ați rezervat și ulterior achiziționat în sistem on-line și a Vă oferi informații adiționale cu privire la aceste servicii;
  • de a transmite promoții, oferte, mesaje publicitare a serviciilor noastre sau ale partenerilor nostri, prin telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare;

 

Dezvăluirea și transmiterea informatiilor cu caracter personal

Datele Dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi dezvăluite de SC ILISTUR SRL unor terți cu excepția cazurilor când:

  • exista acordul Dumneavoastră pentru astfel de acțiuni;
  • este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de Dumneavoastră;
  • informația este necesară partenerilor SC ILISTUR SRL pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de Dumneavoastră;
  • este necesar de a proteja și apăra drepturile de proprietate ale SC ILISTUR SRL și ale site-urilor sale web;
  • se acționează în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice;
  • există obligația legală de a furniza datele Dumneavoastră cu caracter personal către instituțiile abilitate, conform prevederilor stipulate în legislația în vigoare;

 

SC ILISTUR SRL nu are nici un control și nu poartă raspundere pentru informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice aparținând ilis.md cum ar fi forumuri, chaturi, liste de discuții, bloguri (existente sau viitoare).

 

Modificări ale Termenilor și Conditiilor

SC ILISTUR SRL deținător al paginei web www.ilis.md își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă a Dumneavoastră. Versiunea actuală a Termenilor și Conditiilor va fi afișată pe Site din data în care modificarile intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site dupa publicarea acestor modificări va constitui acceptul Dumneavoastră cu privire la acestea.

Acești Termeni și Condiții reprezintă întelegerea contractuală între Dumneavoastră și www.ilis.md  și este conform legislației din Republica Moldova.  Oricare litigiu va fi adresat instanțelor competente din Republica Moldova. Limba română a Termenilor și Condițiilor va prevala în cazul unor neînțelegeri.

 

Vă mulțumim că folosiți serviciile SC ILISTUR SRL!