Cura de Crenoterapie Băile Olănești

Hotel Parâng 2* Băile Olănești

Perioada 01.04.2019 – 31.05.2019 – Tarif 240 Euro/persoana/sejur

Perioada 01.06.2019 – 30.09.2019 – Tarif 250 Euro/persoana/sejur

Perioada 01.10.2019 – 20.12.2019 – Tarif 240 Euro/persoana/sejur

Servicii incluse:

  • cazare minim 5 nopți
  • pensiune completă (meniu fix dietetic)
  • tratament (2 proceduri/persoană/zi + cură de ape/crenoterapie)

Tratament:

Baza de tratament pentru afectiuni renale, cai urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate.

Baza medicală proprie a hotelului aflată în incinta hotelului are o suprafață de 580 mp și poate asigura zilnic un număr de 1448 de proceduri medicale printre care: băi cu bule și duș subacvatic, băi galvanice, băi minerale, băi de plante, injecții cu apă minerală, curent diadinamic, ionizări, solux, interdin, stereodinatar, ultrasunete, împachetări cu parafină, masaj, aerosoli, magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser.

Baza de tratament dispune de spații amenajate special și aparatură medicală pentru asigurarea următoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.

Unitatea mai este dotată si cu o sală cultural-sportivă, 6 cabinete medicale, o sală de sterilizare și un laborator pentru analize medicale.

 Observaţii:

  • Pentru tratament turiștii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie, și adeverință de salariat sau legitimație de pensionar
  • Tratamentul se efectuează de Luni până Vineri. Procedurile aferente zilelor de sâmbătă şi duminică, se vor reprograma.