Hotel Lotus Therm Băile Felix

Hotel Lotus Therm 5* – Lux şi excelenţă în domeniul serviciilor de balneologie, Wellness & SPA!

Apele termale Băile Felix  – temperaturile de izvor, între 40-49˚C, şi concentraţia de săruri cu puţin peste 1g la litru oferă acestor ape proprietăţi miraculoase pentru majoritatea afecţiunilor aparatului locomotor, încadrânduse în categoria apelor oligominerale, care induce corpului uman o stare de relaxare și revigorare.

Tarife pachete Tratament Balnear:

Tipul camerei 

            Perioada                 

15.07.2022-15.09.2022

Camera SNGL 850 Euro
Camera DBL 1270 Euro
Copil (0-2 ani) gratuit
Copil (2-11,99 ani) fără pat suplimentar 110 Euro

Servicii incluse în pachet:

  1. Cazare minim 7 nopţi
  2. Demipensiune (mic dejun şi cină bufet suedez)
  3. Tratament 3 proceduri/zi/adult
  4. Consultație medicală în Nelumbo Med-Spa
  5. Acces la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apă termală curativă și apă recirculată): 10 piscine acoperite, 4 piscine în aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spații de joacă, locuri de luat masa, acces la sauna umedă, uscată, studio fitness și fântâna de gheață din Nelumbo Med-Spa
  6. Parcare și wi-fi gratuit

Hotel Lotus Therm 5* este un complex termal de 5 stele din Băile Felix, situat chiar lângă pădure şi la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru. Oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele. Parcarea proprietăţii este disponibilă la un cost suplimentar.