Hotel Cozia 3* Călimaneşti-Căciulata

Hotelul Cozia este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate în Complexul Balnear Cozia, din staţiunea Călimăneşti-Căciulata. Situată la poalele Carpaţilor Meridionali, pe malurile raului Olt (45° 15` latitudine nordică şi 24° 15` longitutidine estica, 280 m altitudine), staţiunea Călimăneşti-Căciulata este considerată perla staţiunilor de pe valea Oltului. Călimăneşti-Căciulata are o existenţă îndelungata, semnalată prin tezaurul de monede dacice şi castrele de la Jiblea şi Arutela. Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum şi de populatia dacica. Deci, o staţiune cunoscută de 2000 de ani, în care factorii climatici şi apele termominerale şi minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.

Valabil în perioada: Tip masă Sejur  Tarif/persoană
15.07.2020-15.09.2020 Fişa cont (55 RON/pers./zi) 6 nopţi 305 Euro
15.07.2020-15.09.2020 Fişa cont (55 RON/pers./zi) 9 nopţi 430 Euro
15.07.2020-15.09.2020 Fişa cont (55 RON/pers./zi) 12 nopţi 555 Euro
15.07.2020-15.09.2020 Fişa cont (55 RON/pers./zi) 16 nopţi 700 Euro

Servicii incluse:

  • cazare 6, 9, 12 sau 16 nopţi
  • fişă cont
  • tratament (2 proceduri/zi /5, 7, 10 sau 12 zile)
  • asigurare medicală de călătorie în străinătate

Hotelul Cozia dispune pentru cazare de 198 de camere duble şi 2 apartamente mobilate, dotate conform celor 3* cu: baie cu duş şi uscător de păr, televizor și cablu TV, telefon, minibar. Accesul la etajele superioare se face şi prin intermediul ascensorului. Turiștii Hotelului Cozia se pot relaxa și distra beneficiind de: piscină acoperită, piscină în aer liber, sală de fitness, salon de cosmetică și masaj, terenuri de fotbal și tenis, mese pentru tenis și biliard. Hotelul are amenajată parcare proprie.

Baza de tratament din cadrul Hotelului Cozia asigură tratamente prin cură internă, cură externă și tratament parenteral. Tratamentele se fac la indicațiile medicului balneolog, medic ce asigură și evaluarea medicală a pacientului. Cura internă este benefică afecțiunilor: tubului digestiv, ale vezicii și căilor biliare, ale rinichilor și căilor urinare. Cura externă asigură tratarea afecțiunilor aparatului locomotor (artroze, spondiloze, afecțiuni degenerative ale omului vârstnic, nevralgii, nevrite), afecțiunilor ginecologice (anexite, sterilitate secundară) și afecțiunilor căilor respiratorii superioare (rinofaringite, sinuzite cronice, bronșite cronice, astm bronșic). Tratamentul parenteral se face prin injecții intramusculare cu apă sulfuroasă și este benefic în tratarea alergozelor cutanate.

Cozia Aqua Park, oferă staţiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura ce oscileaza intre 28 ◦C – 37 ◦C.

Parcul acvatic dispune de:
– 11 Bazine interioare si exterioare;
– Incinta incalzita;
– 8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
– 1400 de sezlonguri;
– Restaurant cu autoservire;

Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei râului Olt.

Important!
  • Intrarea este Duminica.
  • Tratamentul se efectuează doar de luni până vineri.
  • Turiștii trebuie să prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) și bilet de trimitere tip pentru servicii medicale. În caz contrar, serviciile de tratament vor fi încasate la tarif maxim, iar turistul va fi obligat să achite diferența.
  • Taxa de staţiune se achită la recepția hotelului.