Hoteluri Ensana din Sovata cura balneră

ENSANA Hotels Group – Sejur 5 nopți/6 zile

Perioada 19.07.2020 – 24.07.2020

Zi de intrare: Duminica

 

Tarife pachet:

Pachet calculat pentru: Ursina Ensana Health Spa 3* Sovata Ensana Health Spa  4*  Brădet Ensana Health Spa  4* Superior
1 ADULT 480 Euro 510 Euro 555 Euro
2 ADULȚI 635 Euro 725 Euro 785 Euro
3 ADULȚI 900 Euro 1000 Euro 1095 Euro

Servicii incluse in pachet:

  1. Cazare 5 nopți;
  2. Demipensiune (Mic dejun+Cina) – Bufet;
  3. Acces Centrul SPA Danubius;
  4. Tratament: Danubius Sovata cură balneară (5 proceduri prescrise de medic);
  5. Asigurare medicală de călătorie;

Hotelul Brădet Ensana Health Spa  4* Superior se află în stațiunea balneo-climaterică Sovata, la doar 200 de metri de lacul Ursu, în apropierea centrului stațiunii. Hotelul oferă o frumoasă panoramă din toate camerele, având o formă circulară. Hotelul  Brădet 4* este complet renovat și oferă oaspeţilor servicii de tratament, sala Premier Fitness şi salonul de wellness şi înfrumuseţare. Baza de tratament spaţioasă a hotelului este alimentat cu apă terapeutică a Lacului Ursu.

Hotelul Sovata Ensana Health Spa  4* este dotat cu o bază de tratament modernă, situat în centrul stațiunii în vecinătatea lacului Ursu, singurul lac helotermic din Europa.

Observaţii:

  • Pentru tratament turiștii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie, și adeverință de salariat sau legitimație de pensionar;
  • Procedurile ce pot fi recomandate de către medicul balneolog în urma consultaţiei medicale de specialitate, pentru fiecare pachet în parte sunt: masaje de recuperare, împachetări nămol, masaj subacval, electroterapie, oxigenoterapie forte, băi galvanice, inhalații, drenaj limfatic, gimnastică individuală, magnetoterapie;
  • Tratamentul se efectuează de luni până vineri în cadrul bazei de tratament Danubius Centrul Spa dispune de bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, zonă de relaxare, sala fitness, halate de baie.