Cura Reumatismală, Băle Tușnad

Cazare în Hotel Ciucaș 3*

Tarif pachet: 530 Euro/persoană

Valabilitatea ofertei: 15.07.2022 – 15.09.2022

Servicii incluse în pachet:

  • 9 nopţi cazare 1/2 DBL
  • Demipensiune (mic dejun + cină bufet)
  • Tratament: 3 proceduri/persoană/zi (băi cu extract de plante, masaj, kinetoterapie, magnetoterapie, cură de teren, piscină, saună şi jacuzzi
  • Asigurarea medicală de călătorie
  • Facilități gratuite:  accesul la parcare, internet în camera, zona Receptiei si a Barului prin fir sau prin Wireless.

 Important:

  1. Intrare recomandată Duminică.
  2. Pentru tratament turiştii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie.

Hotelul Ciucaş 3* este situat în localitatea Băile Tuşnad la 500 de metri de baza de tratament din localitate. Este una din cele mai moderne unități de cazare de 3 stele din stațiune. Hotelul pune la dispozție o piscină semi-olimpică dotată cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri și un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea, în incinta hotelului se află și baza de tratament, dotată cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

Staţiunea Băile Tușnad cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale şi mofete este recomandat pentru tratamentul bolilor cardio vasculare, urinare şi a sistemului nervos. Există 44 izvoare naturale şi foraje din care în prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale, din care patru (Izv. Stănescu, Apor, Ileana şi Mikes) pentru cură externă. Prin cura internă se pot trata afecţiuni digestive, gastrite hipoacide, precum si hepato-colecistite cronice, boli metabolice şi neuro endocrine. Prin cura externă băile sunt recomandate în afecţiuni cardiovasculare, tulburări circulare, reumatice si nevroză astenică sau de suprasolicitare, bolile ale aparatului locomotor.