Tiara Miramar Beach Hotel & Spa 5*, Cannes

Un sejur pe Coasta de Azur!

Tarif pachet: 650 Euro/persoana ( 1/2 camera DBL Superior Garden view )

Perioada propusă 14.06-21.06.2019 /7n

Pachetul tuistic include:

  • 7 nopţi cazare;
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie;

Se achită suplimentar: 

1)Taxa turistică (la recepție)

2) Transfer de aeroport-hotel-aeroport

3) Tarif bilet de avion – 230 Euro/bilet  (AirMoldova)

Orar informativ de zbor (ore locale):

  • Chișinău 05:30 – Nisa 07:20
  • Nisa 08:10 – Chișinău 11:50

Atenție!

Oferta pentru cotația la zbor este valabilă în data de 05 februarie 2019. Pâna în momentul rezervării, tariful poate surveni schimbări, în funcție de variația tarifului la biletele de avion.

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa 5* oferă garanția unui sejur memorabil și încântător!  Situat în Théoule sur Mer, orientat către Marea Mediterană, acest hotel oferă acces direct la o plajă privată, terenuri de tenis în aer liber şi o piscină interioară şi una în aer liber. De asemenea, hotelul are un centru spa cu vedere la mare, o baie de aburi, un centru de fitness şi o terasă mobilată. Aeroportul francez de pe Riviera Franceză se află la aproximativ 35 km de proprietate.

Coasta de Azur cunoscută și sub numele de „Riviera franceză” este cea mai elegantă și uimitoare fâșie de coastă ce se întinde de la Saint Tropez la Menton. Albastrul azuriu al Mării Mediterane transformă întreaga coastă într-o destinație plină de farmec și care vibrează de energie în timpul sezonului turistic. Cele mai importante destinatii intr-un sejur pe Coasta de Azur sunt Nisa, Saint Tropez, Cannes, Monaco, Satul Eze, Cap Ferrat, Menton.