Hotel Ellington Nice Centre 4*, Nisa

Un hotel, o pasiune, un concept!

Tarif pachet: N/A

Hotelul este momentan închis.

Pachetul tuistic include:

  • 7 nopţi cazare;
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie;

Se achită suplimentar: 

1)Taxa turistică (la recepție)

2) Transfer de aeroport-hotel-aeroport

3) Tarif bilet de avion – 145 Euro/bilet  Wizz go/bagaj 20kg inclus ( Wizz Air)

Orar informativ de zbor (ore locale):

  • Chișinău 10:20 – Nisa 12:15
  • Nisa 12:45 – Chișinău 16:35

Atenție!

Oferta pentru cotația la zbor este valabilă în data de 08 iulie 2020. Pâna în momentul rezervării, tariful poate surveni schimbări, în funcție de variația tarifului la biletele de avion.

Hotel Ellington Nice Centre 4*  este situat în inima orașului Nisa, pe bulevardul Dubouchage și oferă o experiență unică pentru toți clienții săi. Atmosfera de jazz a celor 103 camere se asortează perfect cu designul hotelului tipic Nisa. La doar 10 minute de mers pe jos de la hotelul se ajunge în partea veche a orașului, la plajă, în zonele comerciale și la centrul de congrese Acropolis.

Coasta de Azur cunoscută și sub numele de „Riviera franceză” este cea mai elegantă și uimitoare fâșie de coastă ce se întinde de la Saint Tropez la Menton. Albastrul azuriu al Mării Mediterane transformă întreaga coastă într-o destinație plină de farmec și care vibrează de energie în timpul sezonului turistic. Cele mai importante destinatii intr-un sejur pe Coasta de Azur sunt Nisa, Saint Tropez, Cannes, Monaco, Satul Eze, Cap Ferrat, Menton.

Nisa – capitala faimoasei Riviere Franceze, Cote d’Azur, în egală masură, este pentru cei dependenți de soare, mare, istorie, distracție!  Nisa nu este doar o destinație turistică, ci de-a dreptul o escală in “Țara bunului gust și a vacanței perfecte”.