Best Western Plus Nice Cosy Hotel 4*, Nisa

Sejur Nisa –  escală in “Țara bunului gust și a vacanței perfecte”!

Tarif pachet: 465 Euro/persoana (1/2 camera DBL Classic)

Perioada propusă 12.08-19.08.2022/7n

Pachetul tuistic include:

  • 7 nopţi cazare;
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie;

Se achită suplimentar: 

1)Taxa turistică (la recepție)

2) Transfer de aeroport-hotel-aeroport

3) Tarif bilet de avion – 145 Euro/bilet  Wizz go/bagaj 20kg inclus ( Wizz Air)

Orar informativ de zbor (ore locale):

  • Chișinău 10:20 – Nisa 12:15
  • Nisa 12:45 – Chișinău 16:35

Atenție!

Oferta pentru cotația la zbor este valabilă în data de 08 iulie 2020. Pâna în momentul rezervării, tariful poate surveni schimbări, în funcție de variația tarifului la biletele de avion.

Best Western Plus Nice Cosy Hotel 4*  este situat în inima orașului Nisa, la doar 1,2 km de plajă. La numeroase magazine, restaurante, baruri și cluburi de noapte se poate ajunge pe jos. Un cazino,  teatru sunt, de asemenea, la mică distanță de hotel. Aeroportul Nice Côte d’Azur este la 7 km distanță (aproximativ 15 minute cu mașina). Apropierea hotelului față de gara principală facilitează explorarea Rivierei franceze.

Coasta de Azur cunoscută și sub numele de „Riviera franceză” este cea mai elegantă și uimitoare fâșie de coastă ce se întinde de la Saint Tropez la Menton. Albastrul azuriu al Mării Mediterane transformă întreaga coastă într-o destinație plină de farmec și care vibrează de energie în timpul sezonului turistic. Cele mai importante destinatii intr-un sejur pe Coasta de Azur sunt Nisa, Saint Tropez, Cannes, Monaco, Satul Eze, Cap Ferrat, Menton.

Nisa – capitala faimoasei Riviere Franceze, Cote d’Azur, în egală masură, este pentru cei dependenți de soare, mare, istorie, distracție!  Nisa nu este doar o destinație turistică, ci de-a dreptul o escală in “Țara bunului gust și a vacanței perfecte”.