Parcul Gardaland – Hotel Gardaland Resort 4*

Hotelul Gardaland Resort 4* este situat în localitatea Castelnuovo del Garda, se afla la aproximativ 800 m de parcul Gardaland și are grădini amenajate cu o piscină mare tip lagună. Hotelul Gardaland Resort 4* se află la 2 km de Lacul Garda și oferă la fiecare 30 de minute un transfer gratuit la unul din cele mai faimoase parcuri tematice din Italia. Piscina Blue Lagoon de la Hotelul Gardaland Resort 4* include zonă cu hidromasaj, piscină pentru copii si un curs lent de apă Se oferă șezlonguri si prosoape gratuit. Copiii se pot bucura de spectacole de divertisment, sală de jocuri si numeroase locuri de joacă. Hotelul are 2 restaurante si 3 baruri.

Perioada 07.06.2022 – 10.06.2022 /3 nopti

Cazare in camera DBL cu mic dejun – 190 Euro/persoana

 Tariful includ:

  • 3 nopti cazare in camera DBL
  • Regimul alimentar specificat
  • Transfer cu shuttle bus hotel-parc-hotel
  • Asigurarea medicala de calatorie 

Nu sunt incluse:

  • Bilete de intrare: 70 euro/ adult/ 3 zile; 50 euro/ copil (1-10 ani)/ 3 zile;
  • Transport;
  • Taxa de oraș (se achita la fata locului);

Camere
Amplasate în 4 pavilioane cu tematică din basme, toate camerele includ aer conditionat, zonă de relaxare și decor de culoare deschisă. Unele camere au o anumită tematică, iar altele au vedere la grădini.

Facilități
Hotelul are bar, recepție deschisă nonstop, ziare, grădină, camere pentru nefumători, facilităti pentru persoane cu handicap, camere de familie, lift, seif, camere izolate fonic, încălzire, cameră de bagaje, magazine în hotel, fumatul interzis în toate spatiile publice și private, aer conditionat, restaurant (à la carte), restaurant (bufet)

Activități
Teren de golf (la maxim 3 km), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, cadă cu hidromasaj, drumetii, piscină în aer liber (deschisă in sezon)

Gardaland ocupă un loc important  între  cele mai populare parcuri tematice din Europa și se mândrește cu minunata panoramă a lacului Garda. Deschis în anul 1975, parcul a fost promovat ca fiind primul din Italia. Construit pe malul de est al lacului, cea mai buna priveșliște asupra regiunii se poate observa din domeniul  Prezzemollomascota parcului.

Este unul dintre cele mai mari  și mai îndragite parcuri de distracții din Italia oferind vizitatorilor săi 6 roller-coastere si alte 56 de atracții pentru divertismentul lor.

În afara de divertisment în Gardaland puteți vizita Castelnuovo del Garda, un orășel aproape de lacul Garda,  unde puteti mânca pește sau să faceâi un tur panoramic cu vaporașul.