Hotelul Seehotel Schlick 3* Salzburg Land

Hotelul Seehotel Schlick 3*

Perioada: 24.08.2022 – 31.08.2022

Preţ pachet turistic: 549 Euro/persoană/HB

Pachetul turistic include:

  • 7 nopţi cazare cu demipensiune
  • asigurare medicala,
  • intrare gratuita la plaja hotelului

Lacul Fuschl – Fuschl am See este o destinatie ideala pentru descoperirea orasului lui Mozart. Vara puteti descoperi minunatul peisaj in jurul lacului Fuschl, puteti participa la drumetii in muntii din apropierea statiunii sau puteti practica : mountain biking, sailing, posibilitati de golf si inot.

Este un hotel construit în stil tradiţional chiar pe marginea lacului Fuschl, la caţiva metri de centrul localităţii. Aici te poţi relaxa privind apusul de pe terasa hotelui în timp ce te bucuri de o mâncare cu peşte proaspăt.

Locaţie:
Piscina interioara: St Gilgen 5 km
Posibilităţi de cumparaturi: Fuschl 300 m
Cale ferată: 23 km Salzburg
Aeroport: 35 km Salzburg
Gheţar: Dachstein 140 km
Lac de înot:  400 m
Cale ferată de munte: Hintersee 16 km

Facilităţi: Hotelul are un salon cu şemineu, restaurant cu specific austriac, colţ te internet, camera pentru biciclete, parcare, restaurant, cafenea, terasă, gradină, plajă privată cu umbreluţe şi sezlonguri şi acces gratuit la lac.

Camere: Camerele au baie sau duş/wc, uscător de păr, unele au balcon, radio, telefon, Tv, seif. Toate camere sunt pentru nefumători

Pensiune: 
Demipensiune. Mic dejun bufet, cină cu 3 feluri de mânacare la alegere, o dată pe săptămână bufet tradiţional sau cină festivă, copiii dispun de sucuri la bar toată ziua (10.00 – 18.00), o sticlă de apă minerală la cină.

Diverse: Se pot închiria biciclete, vinerea muzică live, miercurea muzica Jazz, duminica diverse evenimente muzicale.