Albena – Nona 3* – transport autocar (cursa charter)

Țara: Bulgaria

Stațiunea:  Albena

Hotelul Nona 3* este situat chiar pe malul mării! Se află în imediata apropiere a rezervaţiei naturale “Baltata”, bine cunoscută pentru frumuseţile sale naturale remarcabile.

Tarif pachet turistic: 583 Euro/ 2 persoane

Sejur perioada: 03.06.24 – 10.06.2024

Pachetul include:

  • bilet de autocar Chișinău-stațiune-Chișinău
  • transfer de grup la hotel
  • 7 nopți cazare
  • regimul alimentar All Inclusive
  • asigurarea medicala de calatorie

Staţiunea Albena este situată la aproximativ 28 km nord de Varna (capitala maritimă a Bulgariei) şi 11 km sud de Balchik (reşedinţa de vară a Reginei Maria a României), în imediata apropiere a multor centre turistice, culturale şi comerciale.

Plaja: Cu o lungime de 3.5 kilometri şi o lăţime de 150 metri, ape limpezi şi cristaline, nisip fin şi auriu şi un cadru natural înconjurător magnific, plaja din Albena este renumită ca fiind una dintre cele mai mari şi mai frumoase plaje din Europa. Pentru cei care caută zile active în soare, o multitudine de sporturi acvatice sunt disponibile de la răsărit până la apus. De peste 18 ani, Albena este deţinătoarea prestigiosului premiu internaţional “Blue Flag/ Steagul Albastru” pentru standarde ridicate de curăţenie a mării, plajei şi întregului său teritoriu. Important: Albena oferă oaspeţilor săi două şezlonguri şi o umbrelă gratuite la plajă!