Organic Sunday Brunch – Restaurantul MEZZO

Brunch-ul de duminică

Organizat de Restaurantul Mezzo şi Anastasia Saratura Sommelier

Program:  ora 11:00- 15:00

Preț: 395 MDL/persoană

*inclusiv 2 pahare din partea casei de vin spumant.

O masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână. Un amestec de mic dejun si prânz, brunch-ul are pretextul unei întâlniri cu prietenii sau cu toată familia în alt loc decât acasă.

Bucătarul șef împreună cu echipa sa își pun la încercare ingeniozitatea pentru a crea meniuri sofisticate pentru răsfățul de weekend. Meniul brunch-ului este bufetul suedez de unde te servești cu tot ce-ți poftește inima.

Conceput ca o alchimie a naturii și a creaţiilor gurmande, Organic Sunday Brunch întruchipează pasiunea pentru cele mai proaspete și selecte ingrediente, care sunt folosite la prepararea a diverse bucate organice.

Un meniu nou bogat cu mâncăruri din carne, pește, produse de mare, un asortiment de dulciuri și tarte handmade, delicioase, cum sunt eclerele, gogoși pufoase cu brânză și multe alte gustoșenii. La fel sunt pregătite și bucate alese pentru vegetarieni, vegani, cu care vă veți delecta din plin.

Restaurantul MEZZO cu specific italianChișinău

O nouă interpretare a tradițiilor italiene, cu bucătărie excelentă și interior elegant, ultramodern și minimalist. Meniul cuprinde o gamă variată de preparate inspirate de bucătăria europeană, italiană și tradițională moldovenească. Cele mai moderne tehnologii de gătit, produsele proaspete și ingredientele combinate cu virtuozitate invită la o adevărată aventură culinară.