Österreichischer Hof 4*, Valea Gastein

Bad Hofgastein, Austria

Kurhotel Österreichischer Hof 4* ofera acces la “AlpenTherme Gastein”30.000 m² cu piscine, saune, băi termale, bazin sportiv, jacuzzi, zonă Fun&Family cu 2 tobogane, bazin pentru copii mici şi Ladies-World la Saunarium.

Locația și distanțele:

  • Centru: Bad Hofgastein 0 m
  • În apropiere de hotel: centrul spa și Alpen Therme Gastein sunt accesibile printr-un culoar încălzit la 300 m
  • Altitudine locație: 850 m
  • Stație de autobuz: Bad Hofgastein 8 m
  • Magazine: Bad Hofgastein 300 m
Perioada sejurului Tarif pentru 1 persoană
13.01.2024 – 20.01.2024 1050 Euro
27.01.2024 – 03.02.2024 1180 Euro

Pachetul include:

  • 7 nopți cazare în Double room Superior Balcony;
  • Regimul alimentar – demipensiune;
  • Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate cu coieficient practicare sporturi de iarnă;
  • Acces nelimitat la zona spa a hotelului și la băile termale Alpen Therme Gastein;
  • Loc de parcare (disponibilitate limitată)

Servicii: recepție, hol/lobby, salon, sală de lectură, grădina de iarnă, colț cu internet, WLAN, depozit de echipamente, lift, parcare, sala de mese, restaurant, restaurant a la carte, bar, cafenea, grădina, sală de seminarii, coafor, sala de fitness, tenis de masa, billiard.

Wellness: Zonă de spa de 3000 m² oferă pe lângă o piscină acoperită, o saună de folosit cu costum de baie în zona “Celtic Family” precum şi lumea saunelor “Celtic Spa” cu Celtic Fin (90ºC), Celtic Bio (60ºC), Celtic Sole (baie de aburi cu 45ºC şi 13% salină), Celtic Infra (cabină infraroşu) şi diverse duşuri şi ice-crusher pentru răcorire.

În preţ este inclus şi accesul zilnic la Terme Bad Hofgastein. Pe 32.000 m² la zona Family&Fun vă stau la dispoziţie un tobogan “Black Hole Rafting Rutsche” (110 m lungime), tobogan speed “Lazy River”, dom multimedia şi sală TV.Video şi sală pentru copii mici.  În zona Relax&Welness vă aşteaptă bazine termale interior şi exterior, bazin cu apă de izvor, bazin sportiv şi hidromasaj şi zone de linişte şi relaxare extinse.  La “Ladies World” găsiţi un sanarium elegant (doar pentru doamne, baie de aburi şi saună finlandeză). În plus există o zonă întinsă doar de saune cu 5 saune în interior (infra-roşu, bio, finlandeză, laconium, baie de aburi), 3 cupole de sticlă afară şi un lac de munte cu 100 m² suprafaţă, şezlonguri şi spaţii mari de relaxare precum şi un bar de saună deschis toată ziua. Wasserfläche şi săli pentru relaxare. Contra cost sunt posibile la Celtic Vital (8 săli de tratamente, zilnic 08:00 – 12:00 şi 15:00 – 19:00) şi la centrul de înfrumuseţare şi tratamente cum ar fi masaje, băi, împachetări, inhalaţii şi multe altele. Un departament de sănătate cu medic face şi el parte din facilităţile oferite.

Facilitati camere: Toate opțiunile de cazare îmbină confortul modern cu un mediu placut si relaxant, aceastea avand dotari generale precum grup sanitar propriu, WC, TV prin cablu, Wi-Fi, telefon, halat de baie, uscător de păr, seif și zonă de living.

Servicii de masa: demipensiune, mic dejun bufet suedez, gustare după masă, cina cu 4 meniuri la alegere, bar de salate, meniu dietetic la cerere, seri tematice. Cina de Crăciun, Cina de Revelion.

Informații adiționale:
Patuț, meniu pentru copii: la cerere
Taxa locală: 2,40 euro/pers./noapte (peste 15 ani), se plateste la fata locului
Check – in: de la ora 14:00
Check – out: pana la ora 10:00

Zona schi:
Cu skipass-ul “Ski amadé” vi se deschid porţile la peste 760 km pârtii şi în jur de 270 instalaţii de transport pe cablu şi astfel la posibilităţi neaşteptate în Landul Salzburg. Regiunea de schi Gastein dispune de cca. 186 km pârtii şi 47 instalaţii pe cablu. Datorită altitudinii (până la 2686 m) şi numeroaselor tunuri, condiţiile de zăpadă sunt excelente până în primăvară.