Alpen Therme Gastein – Hotel NORICA Therme 4*S

Hotel:  HOTEL NORICA THERME ****S 

Perioada 14.01.2024 – 21.01.2024/7n 

Tarif 1350 Euro/persoana 

Locația și distanțele:

  • Shopping : Bad Hofgastein 100 m,
  • Gara tren: Bad Hofgastein 4 km,
  • Aeroport: Salzburg 120 km,
  • Altitudine: 850 m,
  • Zonă de schi / Teleschi: Skilift Schlossalmbahn 750 m,
  • Schi fond: 150 m,
  • Skibus: 20 m,
  • Schi în / Schi: Nu,
  • Hotel Transfer: Nu,
  • Școală de schi: cca. 400 m

Hotelul Norica, ideal pentru întreaga familie, cu SPA si cu legatură subterana directă cu Alpen Therme Gastein. Este situat în centrul localității Bad Hofgastein, chiar în zona pietonală.

Servicii: recepție, hol/lobby, salon, sală de lectură, grădina de iarnă, colț cu internet, WLAN, depozit de echipamente, lift, parcare, sala de mese, restaurant, restaurant a la carte, bar, cafenea, grădina, sală de seminarii, coafor, sala de fitness, tenis de masa, billiard.

Wellness: Zonă de spa de 3000 m² oferă pe lângă o piscină acoperită termală o saună de folosit cu costum de baie în zona “Celtic Family” precum şi lumea saunelor “Celtic Spa” cu Celtic Fin (90ºC), Celtic Bio (60ºC), Celtic Sole (baie de aburi cu 45ºC şi 13% salină), Celtic Infra (cabină infraroşu) şi diverse duşuri şi ice-crusher pentru răcorire.

În preţ este inclus şi accesul zilnic la Terme Bad Hofgastein. Pe 32.000 m² la zona Family&Fun vă stau la dispoziţie un tobogan “Black Hole Rafting Rutsche” (110 m lungime), tobogan speed “Lazy River”, dom multimedia şi sală TV.Video şi sală pentru copii mici.  În zona Relax&Welness vă aşteaptă bazine termale interior şi exterior, bazin cu apă de izvor, bazin sportiv şi hidromasaj şi zone de linişte şi relaxare extinse.  La “Ladies World” găsiţi un sanarium elegant (doar pentru doamne, baie de aburi şi saună finlandeză) În plus există o zonă întinsă doar de saune cu 5 saune în interior (infra-roşu, bio, finlandeză, laconium, baie de aburi), 3 cupole de sticlă afară şi un lac de munte cu 100 m² suprafaţă. şezlonguri şi spaţii mari de relaxare precum şi un bar de saună deschis toată ziua. Wasserfläche şi săli pentru relaxare. Contra cost sunt posibile la Celtic Vital (8 săli de tratamente, zilnic 08:00 – 12:00 şi 15:00 – 19:00) şi la centrul de înfrumuseţare şi tratamente cum ar fi masaje, băi, împachetări, inhalaţii şi multe altele. Un departament de sănătate cu medic face şi el parte din facilităţile oferite.

Cazare: camerele au baie proprie cu cadă/duș, wc, uscător de păr, halat de baie la cerere, prosoape, papuci la cerere, radio, telefon, TV, WLAN.

Servicii de masa: demipensiune, mic dejun bufet suedez, gustare după masă, cina cu 4 meniuri la alegere, bar de salate, meniu dietetic la cerere, seri tematice. Cina de Crăciun, Cina de Revelion.

Informații adiționale:
Patuț, meniu pentru copii: la cerere
Animale de companie: se acceptă, 11 euro/zi, fără hrană, se plătește la fața locului
Taxa locală: 2,20 euro/pers./noapte (peste 15 ani), se plateste la fata locului
Taxa suplimentară: 1,10 euro/pers./sejur, se plătește la fața locului
Check – in: de la ora 14:00
Check – out: pana la ora 10:00