Berghotel Rudolfshütte 3* Uttendorf im Pinzgau

Pârtii superbe datorate condițiilor de zăpadă record, zile libere de Paște, mai multe ore de soare și temperaturi mai agreabile decât iarna – toate acestea sunt motivele pentru care se merită încă o vacanță la munte, acum spre sfârșit de sezon!

Perioada 15.04-22.04.2023 – Tarif 530 Euro/persoană

Pachetul include:

  • 7 nopți cazare
  • regimul alimentar – demipensiune
  • asigurarea medicala pentru practicarea sporturilor de iarnă

Berghotel Rudolfshütte 3* Uttendorf im Pinzgau

Este un hotel familial situat excelent, la cca. 2300 m altitudine – chiar lângă staţia de munte a instalaţiei Weißsee Gletscherbahn şi pârtie! La Berghotel Rudolfshütte puteţi ajunge doar cu telecabina de la staţia de vale Enzingerboden (loc de parcare incl.). Atât la sosire cât şi la plecare transportarea bagajelor cu cabina este inclusă în preţ. Ultima urcare este la ora 16:00, apoi nu se mai poate ajunge la hotel!

Din facilităţile hotelului tradiţional fac parte o recepţie cu seif, colţ internet (respectiv Wi-Fi din decembrie 2019), restaurant cu vedere panoramică, Yeti-Bar, bar cu şemineu, spaţiu pentru echipament cu uscător, grădină de iarnă, închiriere de echipament chiar la hotel (cu înregistrare prealabilă) şi o terasă. Locuri de parcare gratuite vă stau la dispoziţie la dispoziţie la staţia de vale Enzingerboden a Weißsee Gletscherbahn.

Zona de SPA nouă “Edelweiß Spa” se întinde pe cca. 600 m² gşi vă oferă picină acoperită cu vedere la gheţar şi o sală fitness (08:00 – 20:00), baie de aburi, saună finlandeză şi bio-saună cu vedere la gheţar, cabină infra-roşu, tepidarium şi sală relax cu bănci termice (zona de saune este deschisă 16:00 – 20:00). Masaje contra cost la destinaţie. Zilnic saună pentru familii (15:00 – 16:00 doar cu costum de baie), când copiii de toate vârstele pot intra la saună, însoţiţi de părinţi.

Schi în martie și aprilie * La schi de Paște * Primăvara la zăpadă