Alpensport Hotel Seimler  3* Berchtesgaden

Pârtii superbe datorate condițiillor de zăpadă record, zile libere de Paște, mai multe ore de soare și temperaturi mai agreabile decât iarna – toate acestea sunt motivele pentru care se merită încă o vacanță la munte, acum spre sfârșit de sezon!

Perioada 15.04-22.04.2023 – Tarif 390 Euro/persoană

Pachetul include:

  • 7 nopți cazare
  • regimul alimentar – ALL Light
  • asigurarea medicala pentru practicarea sporturilor de iarnă
  • 6 zile lift-pass pentru zona de schi Berchtesgaden (Skilift Berchtesgaden, Ramsaa, Hallein, Bischofswiesen, Schönau am Königssee)

Alpensport Hotel Seimler  3* Berchtesgaden, Germania

Hotelul cu multă tradiţie Alpensport-Hotel Seimler, este situat la cca. 3 km de centrul Berchtesgaden. Domeniul schiabil Obersalzberg este la cca. 5 km, iar domeniul schiabil Roßfeld – staţia de skibus vă aşteaptă pentru deplasare la doar 100 m.

Din facilităţile hotelului construit în stil bavarez fac parte recepţie, sală de masă, restaurant, cafenea, sală tipică şi lounge precum şi Wi-Fi, spaţiu pentru depozitarea schiurilor, terasă şi grădină. Vă stau la dispoziţie o piscină acoperită (zilnic între 07:00 şi 22:00) şi saună (zilnic între 14:00 şi 22:00). Contra cost pistă de bowling. Locuri de parcare gratuite la hotel.

Schi în martie și aprilie * La schi de Paște * Primăvara la zăpadă