Hotel Alpin Weitlanbrunn 4* Sillian, Austria

Hotelul Alpin Weitlanbrunn 4* este situat la cca. 2 km de centrul staţiunii. Skibus-ul gratuit opreşte la cca. 300 m de hotel şi vă duce comod la domeniul schiabil situat la cca. 3 km depărtare – instalaţia Thurntaler. Shuttle-ul propriu al hotelului care vă duce până la Helm în domeniul schiabil Drei Zinnen (nu este inclus în skipass) este de asemenea gratuit. Este acces direct la pârtiile de schi fond chiar lângă casă.

Camere confortabile – dispun de grup sanitar cu cadă, TV-sat, uscător de păr, oglindă cosmetică, seif, o parte de balcon sau foişor.

Tarif / Euro/persoană Perioada
780 Euro

24.02.2024 – 02.03.2024

Pachetul Vacanță de iarnă include:

  • 7 nopți cazare în DBL
  • regimul alimentar – All Light
  • asigurarea medicală de călătorie (coeficient sporturi de iarnă)

Serviciu de masă – în tarif este inclus un serviciu de masă în regim de All Inclusive light, din care fac parte un bufet bogat la micul dejun tip bufet, o gustare de după-amiază (14:30 – 17:00) şi cina – tot sub formă de bufet cu specialităţi regionale şi internaţionale, băuturi nealcoolice (băuturi răcoritoare, sucuri, apă, cafea, ceai, 12:00 p.m. – 22:00 p.m.), băuturi alcoolice (bere, Vienna, 12:00 p.m. – 10:00 p.m.).  În cadrul programului ”Childcare”, meniul de prânz pentru copii și barul de sucuri pentru copii sunt gratuite.