Teleferic Grand Hotel 4*

Preț: 495 EUR/persoană
Categorie camera Dublă Standard

Perioada 04.01.2021 – 09.01.2021

Pachetul include: 5 nopți cazare,  BB (Mic Dejun), acces zona SPA, taxa de salvamont, asigurarea medicală

Hotelul “Teleferic”  din Poiana Brașov reprezintă întruchiparea unei legende a turismului românesc.

previous arrow
next arrow
Slider

Istoria sa de poveste, începe după 1970, printr-o construcție în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai bună așezare în stațiunea de munte vedetă a României, Poiana Brașov.
Poziționat la baza pârtiei principale, lângă telecabina, hotelul a fost denumit (Teleferic ). S-a dezvoltat rapid beneficiind de priveliștea minunată, ușurință accesului la părții iarnă, sau la trasee montane vara, cât și de confortul oferit de un ansamblu hotelier modern și primitor.

Dotări generale:

• 2 restaurante de 260 de locuri,
• 2 cafe-baruri
• 1 salon Cigar
• Club de noapte ”Arena”
• 4 săli de conferință
• SPA, salon înfrumusețare
• piscine, saune
• loc de joacă pentru copii -grădiniță
• home cinema, internet gratuit.

Săli deconferinta: 4 -special amenajate si echipate pentru organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment:conferințe, congrese, programe de team building, prezentări,workshop-uri, recepții, dineuri.
O sala pentru petreceri, Brașovia Ballroom cu o capacitate de 215 locuri și trei săli deevenimente.

Dotări camere: aer condiționat, TV,minibar, seif, baie cu cadă, baie cu dus, balcon, internet –GRATUIT,uscător de par -, acces persoane cu dezabilități, halate de baie sipapuci
În zilele însorite puteți opta pentru terasă,cu o priveliște superbă, în timp ce echipa noastră de bucătari pregătește preparatele delicioase chiar în mijlocul restaurantului. Facilități copii: Grădiniță cu echipacare se va ocupă să asigure distracția copiilor dumneavoastră,incantandu-i cu un program variat și amuzant într-un mediu natural.

Fitness/Wellness/Sport: piscină în aer liber, piscinaacoperita, SPA, biciclete.
Centru Spa, unde îmbinăm armonia corpului, minții și sufletului. Echipa de terapeuți va invită la delectare și răsfăț, într-un cadru elegant și primitor. Masajele speciale, saună uscată, saună umedă (hammam-ul), saună infraroșu,sala de relaxare, conferă o perspectiva deosebită asupra pădurii debrazi.
Piscină interioară și jacuzzi-ul exterior încălzit,sala de fitness și Spa Bar-ul, sunt elemente ce întregesc conceptul Teleferic Grand Hotel.