Hotel Bradul 4*

Preț: 485EUR/persoană

Perioada: 04.01.2021 – 09.01.2021

Categorie camera: DBL QUEEN/ TWIN
Pachetul include: 5 nopți cazare, demipensiune,  Cina Festivă Crăciun, acces la piscina interioară și facilitățile Sport Welness Spa, taxa de sttaiune și asigurarea medicală

Hotelul este situat perfect pentru ski dar și pentru o vizită a obiectivelor din Poiana Brașov adică la baza pârtiei Bradul învăluit de liniște fiind o adevărată oază de relaxare.

previous arrow
next arrow
Slider

Hotelul dispune de 55 de camere, atât double cât și single, matrimoniale sau cu 2 paturi (twin).

Camerele sunt dotate cu cablu TV, internet wireless, minibar, balcon, telefon cu linie directă internațională și baie proprie cu uscător și cabina de duș. Atât tinerii cât și cei mai în vârstă pot petrece clipe minunate.

Restaurantul, clubul de biliard, cât și jocurile care pot fi organizate special pentru TEAM BUILDING fac din această locație hotelul ideal de petrecere a timpului liber sau a întâlnirilor de afaceri în Poiana Brașov.

Sala de conferințe, cu o capacitate de până la 280 de persoane, este modernă și cuprinde mobilier și aparatură performanță speciale pentru evenimente de orice tip: conferințe, ședințe, lansări de produse, traininguri, etc.

Atracții turistice: BrașovBiserica Neagră, Biserica Sfântul Nicolae, Cerbul Carpatin, Cetatea Brașovului, Cetate Râșnov, Castelul Bran, Muzeul Peleș și Mănăstirea Sinaia.