Hotel Bradul 4*

Pret: 575 Euro/persoană
Tarif valabil pentru perioada: 23.12.2022- 27.12.2022

Categorie camera: DBL / TWIN
Pachetul include:
3 nopți cazare, demipensiune, 24.12 Cină festivă de Crăciun şi program artistic live, 25.12 Brunch şi Cină festivă cu program artistic live, Bonus Spa: voucher de 60 euro/cameră/sejur pentru terapii Spa; Acces Ana Spa: piscină, jacuzzi, hot tub în aer liber, saune, fitness; Acces Kids Club şi activităţi zilnice cu supraveghere autorizată pentru copiii cu vârste între 5-12 ani; taxa de stațiune, asigurarea medicală.

Hotelul este situat perfect pentru ski dar și pentru o vizită a obiectivelor din Poiana Brașov adică la baza pârtiei Bradul învăluit de liniște fiind o adevărată oază de relaxare.

previous arrow
next arrow
Slider

Hotelul dispune de 55 de camere, atât double cât și single, matrimoniale sau cu 2 paturi (twin).

Camerele sunt dotate cu cablu TV, internet wireless, minibar, balcon, telefon cu linie directă internațională și baie proprie cu uscător și cabina de duș. Atât tinerii cât și cei mai în vârstă pot petrece clipe minunate.

Restaurantul, clubul de biliard, cât și jocurile care pot fi organizate special pentru TEAM BUILDING fac din această locație hotelul ideal de petrecere a timpului liber sau a întâlnirilor de afaceri în Poiana Brașov.

Sala de conferințe, cu o capacitate de până la 280 de persoane, este modernă și cuprinde mobilier și aparatură performanță speciale pentru evenimente de orice tip: conferințe, ședințe, lansări de produse, traininguri, etc.

Atracții turistice: BrașovBiserica Neagră, Biserica Sfântul Nicolae, Cerbul Carpatin, Cetatea Brașovului, Cetate Râșnov, Castelul Bran, Muzeul Peleș și Mănăstirea Sinaia.