Excursii școlare

Rezervația naturală Prutul de Jos

Colinele de aur din Valeni si lacul Beleu, inima rezervatiei naturale “Prutul de Jos” sunt atractii pentru orice calator iubitor de locuri frumoase
chișinău-cahul-văleni-slobozia mare-chișinău 10 ore(450 km) Solicită

Rezervația naturală Plaiul Fagului

...are o diversitate landșaftică care cuprinde culmi înguste, văi adânci, versanți, lacuri, izvoare etc. Rezervația oferă experiențe irepetabile pentru odihnă activă.
chișinău-călărași-rădenii vechi/ungheni-chișinău 8 ore(160 km) Solicită

Muzeul naturii – Rezervația Codri

Patrimoniul muzeului este constituit din circa 500 mostre şi este structurat pe principiul tematic.
Chişinău–Dolna–Lozova–Complex etno-cultural VATRA-Chişinău 8 ore(160 km) Solicită

Lecție de Istorie în Ținutul Sorocii

Unde se află Olhionia? Cine a construit cu adevărat Cetatea Soroca? De ce savantul francez de la Sorbona venea cu studenţii săi să studieze pragurile de granit de la Cosăuţi? Multe enigme şi taine ale istoriei noastre ascunde acest pământ.
Chișinău-cosăuţi-soroca-chișinău 10 ore(350 km) Solicită

Gradina Zoologică din Bardar

Clubul Zoo din Bardar este una din cele mai mari menagerii private din republică. In present Clubul Zoo are peste 100 de păsări exotice si specii de animale, multe din ele sunt prezentate în exemplare unice în republică.
Chișinău-hînceşti-bardar-chișinău 6 ore(120 km) Solicită

Pădurea Domnească

Vom pleca dimineața devreme într-o excursie plina de obiective interesante, care ne vor convinge că țara noastră este cu adevarat frumoasă și merită vizitată
Chişinău–GLODENI (PĂDUREA DOMNEASCĂ)-Chişinău 12 ore(420 km) Solicită

Castelul Manuc Bey

Oraşul Hînceşti, actualul centrul administrativ al raionului, este aşezat la 35 km de capitala ţării oraşul Chişinău. Complexul istorico – arhitectural Manuc Bey se află în sectorul de vest al orașului Hîncești.
chișinău-hîncești-bardar-chișinău 6 ore(120 km) Solicită

Casa – Muzeu Alexandru Donici

La 30 de kilometri de oraşul Orhei, într-o zonă pitorească de codru, se află satul Donici, localitate ce poartă numele celui pe care Eminescu îl numea „cuib de-nţelepciune".
Chișinău-donici-curchi-vatici 6 ore(150 km) Solicită

Casa – Muzeu Dumitru Matcovschi

...manuscrise, fotografii, documente care relevă importante întâmplări din viaţa scriitorului sunt acum păstrate cu grijă şi prezentate cu drag tuturor celor care trec pragul casei părinteşti a scriitorului.
chișinău-vadul rascov(şoldăneşti)-chișinău 8 ore(200 km) Solicită

Casa – Muzeu Alexei Mateevici

"Muzeul trebuie să fie o şcoală de istorie a gustului - şi, mai mult - trebuie să fie nu numai la dispoziţia oricui, dar să întindă mâna către oricine, pentru a-l atrage, a-l susţine cât mai mult.".
-Nicolae Iorga
Chişinău–Zaim (Căușeni)-Chişinău 8 ore(200km) Solicită

Solicită o excursie