Pensiunea agroturistică Hanul lui Hanganu

HANUL LUI HANGANU satul Lalova, raionul Rezina

Pensiunea agroturistică Hanul lui Hanganu este amplasată pe malul râului Nistru şi are amplasarea perfectă pentru a descoperi toate atracțiile turistice din zona Saharna-Țipova. Hanul lui Hanganu are o capacitate de cazare pentru 20 de persoane (7 camere, 2 încăperi de tip bască și o fâneață). Este o alegere perfectă pentru cei care apreciază valorile tradiționale și design-ul rustic. Pensiunea are toate amenajările în aspect rustic cu elemente arhaice și decor în stil tradițional. Este un loc pitoresc în sânul naturii cu deschideri panoramice de excepție.

Localizare și distanțe: situată pe partea stângă, la intrarea în satul Lalova,  la o distanță de 300 m de râul Nistru, 100 km distanță de municipiul Chișinău, 40 km de orașul Rezina, 50 km de orașul Orhei. La 2 km distanță:  mănăstirea rupestra Țipova (sec. XI), biserica “Adormirea Maicii Domnului”, canionul Țipova, numeroase cascade și izvoare.  La 10 km distanță: cetatea geto-dacică “Saharna Mică” (sec. IV-III i.e.n), cetatea geto-dacică “Saharna Mare” (sec. IV-III i.e.n), mănăstirea “Sfînta Treime”, talpa Maicii Domnului, complexul monastic rupestru (sec. XV), așezarea geto-dacică din sec. IX-VIII i.e.n., conacul moșieresc Apostolopulo Eugenia (sf.sec. XIX), figura din piatră în spirală (epoca bronzului), cascada “Groapa Țiganului”, izvoare medievale.

Facilități generale: Pensiunea dispune și de o sală de conferințe, fiind o alegere perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup, 3 terase unde se poate lua masa admirînd totodată peisajul încântător a împrejurimilor, o piscină cu apă cristalină de izvor, bordei tradițional, saună pe râul Nistru, barcă rapidă, plută 16m2 echipată, grătar, zona de lounge comună/TV, magazin de suvenire. 

Facilități camere: băi private cu duș, WC, prosoape pentru baie, lengerie pat,  încălzire sobă cu lemne, internet Wi-Fi, săpun, șampon, hârtie igienică, menaj zilnic. 

Tarife de bază (alimentare – mic dejun)

Tipuri de camere / apartamente: Capacitatea maximă Tarif Tipul tarifului Reduceri speciale și / sau suplimente
Cameră singlă 12m2 1 persoană 600 MDL cameră/noapte Copii pâna la 7 ani – gratuit în pat cu părinții, copii 7-12 ani 50% reducere la alimentare
Cameră dublă  12 m2 – 14m2 (unele au pat etajat pentru 2 copii)
 2-4 persoane 1000 MDL cameră/noapte
Bașcă cu sobă 14m2 (maximum 2 adulți cu 2 copii) 2-4 persoane 1100 MDL bașcă/noapte
Fâneață în aer liber  2-8 persoane 400 MDL fâneață/noapte

Oferta culinară include preparatele tradiționale ce pot fi gustate de catre oaspeţii pensiunii:  vinul casei, izvar, țuică din fructe, pâine proaspătă din cuptor, zeama cu tăiței de casă, plăcinte,  sărmăluțe pitice, rață umplută cu mere, curechi scăzut cu carne, deserturi tradiționale: prune cu nuci fierte în vin, mere coapte cu miez de nucă și miere, dulceață din nuci, omizele cu vișină, turtișoare cu nucă etc.

Servicii incluse:   parcare, internet WiFi

Servicii și activități cu plată suplimentară ( necesită rezervare):

 1. Primire tradițională – gratuit
 2. Supliment prânz sau cină – de la 200 MDL până la 300 MDL, funcție de meniu
 3. Supliment lemne pentru sobă (iarna) – 150 MDL/zi
 4. Excursie în bordeiul pensiunii cu degustare – 100 MDL/persoană
 5. Închiriere saună pe râul Nistru 
 6. Excursie pe râul Nistru cu barcă rapidă – 70 euro/ora/6 locuri disponibile
 7. Excursie la mănăstirea Țipova cu barca rapidă – 60 Euro/1 oră 30 min
 8. Excursie la Saharna cu barcă rapidă – 120 Euro/3 ore
 9. Călătorie cu pluta pe râul Nistru – 24 Euro
 10. Servicii de transport – transferuri de la aeroport si catre diverse atractii locale – de la 7 Euro până la 45 Euro funcție de transfer
 11. Excursie prisacă cu degustare de miere și ceai de plante – 5 Euro/persoană
 12. Ateliere culinare (bucate tradiționale) – 80 MDL / pers (minim 10 persoane)
 13. Ateliere de meșteșugărit ( încondeiat ouă) – 15 Euro/persoană 
 14. Plimbări cu trăsura sau cu sania (iarna)- 300 MDL/ora
 15. Programe folclorice – 1000 MDL
 16. Posibilitatea de a procura dulceață și gem – 35 -40 MDL/borcan de 250gr

Animale de companie: NU

Diverse:

 • Carduri de credit: Visa, Visa Electron, Master, Maestro Card
 • Acces scaun cu rotile: NU, dar proprietarii oferă întreg sprijinul lor
 • Sosire de la: 15:00, Plecare până la: 12:00

Condiții de anulare a rezervării:

 • În cazul în care anulaţi rezervarea cu cel puţin 48 ore înainte de data sosirii, Hanul lui Hanganu vă va întoarce depozitul (dacă este cazul) și nu va aplica nici o taxă suplimentară.
 • Dacă anularea are loc mai târziu, sau clientul nu se prezintă deloc, Hanul lui Hanganu îşi rezervă dreptul de a reţine depozitul pentru rezervare.