Home PLAJA si TRATAMENT EAU Dubai Marine Beach Resort & Spa 5*

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Dubai Marine Beach Resort & Spa 5*
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Perioadă: 09.02.2018-16.02.2018/ 7 nopti

Preţ pachet turistic: EURO 1910/persoană/BB ( Zbor din Chisinau)

Situat in Jumeirah, la 10 minute de Centrul Comercial si World Trade Center, si la 15 minute de Aeroportul International Dubai.

Cele mai frumoase si fascinante monumente ale Dubaiului, precum si unele dintre centrele comerciale exclusiviste sunt la mica distanta.

Amatorii de golf, pot ajunge usor la terenurile de golf Dubai Creek si Nad Al Sheba, unde pe langa golf, se pot delecta cu traditionalele curse de camile si cai, inclusiv Cupa Mondiala - Dubai- cea mai bogata competitie de echitatie din lume.

Cazarea la Dubai Marine Beach Resort & Spa,este unica. Asezat intr-un decor cu frumoase gradini si cascade, complexul este alcatuit din 33 vile ( 195 de camere), fiecare oferind o varietate de tipuri de camere: standard, junior sau executive, cu room service la dispozitie 24 de ore, si aer conditionat centralizat, cu control individual.

Pretul include: cazare 8zile/7 nopti cu mic dejun inclus/persoana in DBL, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicala, biletul de avion (zbor din Chisinau)

Pretul nu include: viza

 
 
Număr afişări conţinut : 256501