Home Despre rezervări

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Informaţii privind rezervarea biletelor de avion


Deplasările cu avionul se pot dovedi costisitoare în timp şi bani, atunci cînd nu beneficiaţi de cele mai optimale itinerarii de zbor sau oferte ale companiilor aeriene.

Prin intermediul sistemelor de rezervări căutam şi vă punem la dispoziţie mai multe variante de zbor, pe diferite companii aeriene, cu sau fără escale, combinate cu deplasări terestre auto sau tren - acolo unde este necesar şi ţinînd cont de programul Dumneavoastră.

Prin biletele de avion emise puteţi beneficia de programul de fidelizare Frequent Flayer ale companiilor aeriene. Asta înseamnă că milele de călătorie se transformă în puncte, care acumulate atrag discounturi atît pentru călătorul individual cît şi pentru compania pe care o reprezintă.

Sfaturi importante de urmat pentru a găsi cele mai bune tarife la un bilet de avion!

  • Este important să petreceţi noaptea de sîmbătă spre duminică la destinaţie (cunoscută sub denumirea Sunday Rule)
  • Este mai bine să cumpăraţi un bilet dus-intors (este mai ieftin decît dacă luaţi doar dus)
  • Este recomandat să vă cumparaţi biletul în avans (majoritatea companiilor vă oferă tarife mai bune daca vă cumpăraţi biletul cu minim 21, sau 14 sau 7 zile în avans)
  • Este bine să evitaţi să călătoriţi în perioade de trafic ridicat (week-end uri, Crăciun, An Nou, sărbători naţionale).
  • Vă sfătuim să studiaţi cu atenţie restricţiile aplicate fiecărui zbor ales.
  • Este foarte important de stiut, că un bilet la un tarif redus, are reguli foarte restrictive legate de anularea sau schimbarea datelor de călătorie.
  • Cu cît datele de călătorie sunt mai flexibile, cu atît şansele de a găsi cele mai bune tarife la biletele de avion sunt mai mari.
 
 
Număr afişări conţinut : 256489