Home Despre e-ticket

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Despre biletul electronic (e-ticket)

Biletul electronic reprezinta de fapt un COD, cu ajutorul căruia se identifică în bazele de date ale liniilor aeriene datele călătoriei rezervate: numele pasagerului, punctul de plecare şi destinaţia, numărul curselor şi orele de decolare şi aterizare. Practic conţine aceleaşi informaţii ca şi biletul de hîrtie, doar că aceste informaţii nu mai sunt tipărite pe un bilet clasic, ci se află în format electronic.

Din punct de vedere al călătoriei, nu este nici o diferenţă - nu primiţi nimic în plus, şi nimic în minus, daca aveţi un bilet de avion electronic.

Deci, primul avantaj - preţul! În primul rînd, veţi economisi bani dacă renunţaţi la clasicele bilete de avion de hîrtie, în favoarea celor electronice.

Al doilea avantaj ar fi siguranţa. Daca aveţi un bilet de avion electronic, nu-l puteţi pierde şi nu vi se poate fura. Daca aţi pierdut hîrtia pe care este tipărit, îl puteţi tipari oricînd înca o data la imprimantă.

Mai mult decît atît, daca apelaţi la serviciile de rezervare a biletelor de avion prin Internet, şi veţi plăti online cu cardul Dumneavoastră, puteţi să faceţi o rezervare, să plătiţi şi să primiţi biletul prin e-mail în doar cateva minute!

Indiferent de compania aeriană, este suficient sa vă prezentaţi în ziua plecării la aeroport, direct la biroul de înregistrare al bagajelor. În urma prezentării paşaportului, reprezentantul companiei aeriene va procesa înregistrarea şi Vă va înmana cartea de acces la bord (cartea de imbarcare).

Dacă faceţi parte din diversele programe de fidelizare ale companiilor aeriene este bine să prezentaţi şi cartea de fidelitate sau să comunicaţi numarul cărţii, pentru a Vă garanta acumularea de puncte sau mile.

 
 
Număr afişări conţinut : 256487